...za fiš je potrebna dobra paprika...za fiš je najvažniji šaran...u fišu mora biti više vrsta ribe...luk je najvažniji u fišu... o fišu se pričaju razne priče... MI PRIČAMO NAJLJEPŠU BARANJSKU PRIČU O FIŠU
U Restoranu vinariji Josić se zasigurno može doživiti stotinama godina stara priča o baranjskim surducima, koja će u posjetiteljima oživotvoriti okuse tradicionalne baranjske kuhinje s naglaskom na vrhunsku kvalitetu svih pripremljenih jela.
Gastronomski profil restorana je tradicionalne provenijencije ali s vrijednim intervencijama suvremenih trendova.
U ponudi se nalaze specijaliteti od riječne ribe kao što su perkelti, paprikaši, dimljena riba, te jela od mesa i mesa divljači pripremljeni na roštilju na drveni ugljen, pod pekom, na ražnju kao i neizostavni gulaši i čobanci.
Sva jela se pripremaju pred očima gostiju.
Vina JOSIĆ dosada su okrunjena brojnim zlatnim medaljama za kvalitetu, te višestrukim nagradama za dizajn i potpuno originalan pristup opremanju boca vina etiketama na kojima se nalaze rijetke i ugrožene vrste ptica stanarica ovoga područja čiji su autori i realizatori akademska slikarica-grafičarka Sabina Ostojić i priznati fotograf i snimatelj Mario Romulić.
Dođite i provjerite po čemu smo poznati!
Nema komentara:
Objavi komentar